Sprankelplek Jantje Beton in Steneveltpark

Dinsdagmiddag 17 oktober zal op het grasveld van het Steneveltpark een Sprankelplek worden onthuld. Een Sprankelplek is een kunstwerk/speelwerktuig dat de gemeente Leiden cadeau krijgt van het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton in verband met het feit dat Koningin Beatrix, die beschermvrouwe is van Jantje Beton, 25 jaar koninin is. Op 25 plaatsen in Nederland worden Sprankelplekken geplaatst op locaties waar de speelvraag hoog is en het speelaanbod klein.

De leerlingen van groep zeven van de Springplank, de Dolfijn, de Singel en de Viersprong zijn bezig met een kleurwedstrijd. De jury wordt gevormd door leerlingen van groep zes van de scholen. De acht winnende tekeningen worden op de Sprankelplek gezet. Bij de opening zullen de kinderen die gewonnen hebben extra in het zonnetje worden gezet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×