Leidenaar mishandeld en in gracht gegooid

Een 25-jarige man uit Leiden is in de nacht van 3 op 4 oktober zonder aanleiding mishandeld door twee mannen. Het slachtoffer liep rond 23.30 uur naar zijn fiets die gestald stond op de Boommarkt vlakbij de Vrouwensteeg. Op een gegeven moment zag hij vanuit zijn ooghoek iemand op zich afkomen, op het moment dat hij zich omdraaide kreeg de man direct een vuistslag in zijn gezicht. Verbaasd door deze klap stapte de man naar achteren en werd door een tweede persoon de gracht ingegooid.

De Leidenaar wist op eigen kracht uit de gracht te klimmen, hij liep letsel op aan zijn gezicht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×