Sinan Cengiz kandidaat lijsttrekker GroenLinks Zuid Holland

Voormalig GroenLinks raadslid in Leiden Sinan Cengiz is door de kandidatencommissie van deze partij voorgedragen als één van de kandidatenlijsttrekkers voor de provinciale verkiezingen Zuid-Holland volgend jaar maart. Sinan Cengiz ziet de komende Provinciale Verkiezingen als een nieuwe uitdaging waarbij hij het lijsttrekkerschap voor GroenLinks zeer graag wil aangaan. “Als actief Statenlid wil ik mijn aandacht richten op het bevorderen van schone economische initiatieven, het onderwerp diversiteit versterken en de bureaucratie, in het bijzonder op het gebied van Jeugdbeleid, verminderen. Het lijsttrekkerschap wil ik op een daadkrachtige en creatieve wijze vorm gaan geven”, aldus Cengiz.

De kandidatencommissie vindt Sinan een zeer geschikte kandidaat voor het lijsstrekkerschap voor GroenLinks: “Sinan kan uitstekend de GroenLinksvisie verder ontwikkelen en naar voren brengen. Hij heeft diepgang, is scherpzinnig en origineel. Sinan zal op zijn eigen, bindende wijze de fractie kunnen leiden, en daarbij ieders talenten tot hun recht laten komen. Hij is een echte teamspeler. Hij mag zich wat nadrukkelijker presenteren, want wat hij te melden heeft is zeker de moeite waard.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×