Hoe leven we over 25 jaar?

Op woensdagavond 11 oktober zullen Agniet van der Sande, adjunct-directeur van het Rijksmuseum van Volkenkunde en Ton van Brussel, adjunct-hoofdredacteur van het NOS Radiojournaal en oud-hoofdredacteur van het Leidsch Dagblad, met elkaar in  disussie gaan en een blik in de toekomst werpen. De discussie staat onder de deskundige leiding van Lammert Leertouwer, oud-rector magnificus van de Leidse universiteit en beoogt een beeld te geven van de situatie zoals wij die over 25 jaar zullen aantreffen. Hoe leven wij dan en wat vergt dat van ons als mens? Hoe zien de media er dan uit en hoe gaan wij met elkaar om? Hoe vinden we over 25 jaar onze zingeving? De discussie vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Tuinzaal van de Hooglandse Kerk en is gratis toegankelijk. Een bijdrage in de Leidse Hoed is welkom.

Op 1 november vindt de volgende discussiebijeenkomst plaats in het kader van de Leidse Hoed en dan maakt Alexander Pechtold zijn opwachting.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×