Informatieavond over Borderline

In het kader van de landelijke dag psychische volksgezondheid organiseert het GGZ Informatiepunt Leiden op dinsdag 10 oktober een thema-avond: Borderline, samen zoeken naar balans! De inhoud van de avond zal zich, naast algemene voorlichting over Borderline, vooral toespitsen op kenmerken zoals identiteitsproblemen, zwart-wit denken en impulsiviteit. Zaken waar veel mensen met Borderline-problematiek erg onder gebukt gaan en die voor de omgeving soms moeilijk te begrijpen zijn.

Medewerkers van het Informatiepunt zullen voorbeelden uit de praktijk bespreken waarin bovengenoemde kenmerken een rol spelen om zodoende te trachten inzicht te verschaffen in dit gedrag. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan een panel van voorlichters.De avond is bedoeld voor mensen die zich herkennen in deze problematiek, familieleden/naastbetrokkenen en belangstellenden die door hun werk te maken hebben met mensen met Borderline. De avond is gratis toegankelijk. U mag zich wel maar hoeft zich niet op te geven voor deze avond. Meer informatie: Telefonisch 071-514 74 20 of via e-mail info@ggz-informatiepunt.nl. De voorlichtingsavond is van 19:30 tot 21:30 uur.Het adres van het GGZ Informatiepunt Leiden is Rapenburg 48 te Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×