Diverse aanhoudingen voor geweld

De politie heeft het afgelopen weekend zeven aanhoudingen verricht voor gepleegd geweld. Twee verdachten zitten nog vast. De incidenten deden zich voor op de Marnixstraat waar zaterdagnacht 02.35 uur een 44-jarige Rotterdammer en een 49-jarige man uit Utrecht het met elkaar aan de stok kregen en op de Juliana van Stolberghof waar rond 18.15 uur twee mannen uit Leiden van 24 en 50 jaar, bekenden van elkaar, ruzie kregen, maar uiteindelijk afzagen van aangifte tegen elkaar. Verder kreeg op de Haarlemmerstraat een 38-jarige man uit Leiden zondagnacht zo’n harde klap van een 22 jarige plaatsgenoot dat de deze gestrekt ging en een hoofdwond opliep. De verdachte van dit incident zit nog vast.

Ook zitten nog twee mannen uit Leiden van 20 en 21 jaar vast. Zij dwongen zondagnacht rond 01.00 uur een 17-jarige plaatsgenoot geld te pinnen bij een geldautomaat aan de Prinsessekade. Uiteindelijk ging dit niet door maar kreeg de Leidenaar nog wel een paar flinke klappen in het gezicht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×