Dodelijk ongeval Willem de Zwijgerlaan

Vanmorgen rond 11.00 uur is een 65-jarige fietser uit Roelofarendsveen op de hoek van de Kooilaan met de Willem de Zwijgerlaan aangereden door een vrachtwagen. De man stak bij de verkeerslichten op de kruising over, een 59-jarige vrachtwagenchauffeur uit Katwijk reed vanaf de Willem de Zwijgerlaan de Kooilaan op, zag de man over het hoofd en kon hem niet meer ontwijken. De fietser raakte bekneld onder de vrachtwagen en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De kruising is enige tijd afgesloten geweest.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×