Vier nieuwe folders 'bouwregelgeving'

In de folderreeks ‘bouwregelgeving’ van de dienst Bouwen en Wonen zijn nieuwe folders verschenen over brandveiligheidsvoorschriften en gebruiksvergunning, het bestemmingsplan, woonklachten en gemeentelijke monumenten. De folders geven antwoord op veel voorkomende vragen op het gebied van bouwen en verbouwen in woningen en bedrijven in Leiden. Wat mag wel en wat mag niet? En wat kan er in de omgeving wel en niet? Al eerder verschenen in deze serie: Een bouwvergunning aanvragen, Een monumentenvergunning aanvragen, Een onderneming starten in Leiden, en Gevelreclame, rolluiken en zonweringen in Leiden. De folders kunnen opgehaald worden bij het servicepunt Bouwen en Wonen in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht.

De folders zijn ook online verkrijgbaar door te klikken op ‘producten en diensten’ en vervolgens op de ‘alfabetische productenlijst’.  De folders zijn te vinden onder het kopje ‘folders bouwregelgeving’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×