Leiden komend weekend minder goed bereikbaar

Wie in het weekeinde van 14 en 15 oktober naar Leiden, Schiphol of Amsterdam wil rijden, moet rekening houden met een omleiding bij Zoeterwoude-Dorp. De N206, de provinciale weg tussen Leiden en Zoetermeer, is daar vanwege werkzaamheden afgesloten voor het autoverkeer. Dat geldt ook voor de op- en afritten van de A4. Verkeer vanuit Zoetermeer richting Leiden en Amsterdam wordt omgeleid via de Amerikaweg en de Zoetermeerse Rijweg naar Leidschenveen en het Forepark en vervolgens daar de A4 op. Verkeer vanuit Amsterdam kan de tegenovergestelde route nemen. Wie vanuit de stad Leiden komt wordt via de Kanaalweg, de Hoge Rijndijk en de Willem van der Madeweg naar de A4 geleid.

De afsluiting duurt van vrijdagavond 13 oktober 21.00 uur tot maandagochtend 16 oktober 5.00 uur. Een alternatief voor het verkeer van en naar Zoetermeer is de A12 die bij het Prins Clausplein aansluit op de A4.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×