College wil in drie jaar 20 miljoen euro voor nieuw beleid

Het College van B & W van Leiden start binnenkort met de ombuigingsoperatie ‘Ruimte voor nieuw beleid’. Voor deze operatie is een spoorboekje opgesteld dat moet leiden tot besluitvorming over de voorstellen van het college van PvdA, SP, GroenLinks en Christenunie door de gemeenteraad in mei 2007. De maatregelen die het college gaat voorstellen moeten leiden tot een netto bedrag van 5 miljoen in 2008, 7 miljoen in 2009 en 7,5 miljoen euro in 2010. Dat heeft het College deze week openbaar gemaakt.

Om nieuw beleid te kunnen realiseren wordt geld ergens anders wegbezuinigd om het op andere fronten in te kunnen zetten. Er wordt tevens 20.000 euro weggezet om externe deskundigheid in te kunnen huren om de nieuwe beleidsplannen op hun effect te kunnen beoordelen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×