Politie neemt drugs in beslag

De politie heeft vanochtend in en rond een woning aan het Schuttersveld zes personen aangehouden op verdenking van het overtreden van de opiumwet. De personen werden aangehouden omdat zij in het bezit waren van harddrugs. Eén van hen, een 27-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is, wordt tevens van drugshandel verdacht, hij had 40 bolletjes heroïne in zijn bezit. In de auto van de 27-jarige werden nog eens 41 bolletjes heroïne aangetroffen. Daarnaast trof de politie bij de actie een brok van 12.5 gram heroïne en een brok cocaïne van 41 gram aan. Alle drugs zijn in beslag genomen.

De politie deed onderzoek in de woning naar aanleiding van meldingen van overlast van omwonenden. In het pand zou drugs gebruikt worden en verhandeld worden wat voor overlast zorgde. Twee van de zes verdachten, de 27-jarige man en een 50- jarige Leidenaar, zijn aangehouden. De 27-jarige wordt komende vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Een 46- jarige Sassenheimer werd op vrije voeten gesteld nadat van zijn betrokkenheid bij de zaak niets was gebleken. Hij was een passant die zich verdacht had gedragen, maar uiteindelijk niets met de zaak had te maken. Tegen de overigen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×