Overeenkomst tussen Politie Hollands Midden en Reclassering

In de toekomst kan belangrijke informatie over een TBSer of zedendelinquent gemakkelijker uitgewisseld worden tussen Politie Hollands Midden en Reclassering Nederland. Beide partijen tekenen 16 oktober een convenant in het nieuwe hoofdkantoor van Politie Hollands Midden in Leiderdorp aan de Elisabethhof 7. Petra Bakker, directeur Politie Hollands Midden en Edward John Kitselaar, regiomanager Reclassering Nederland zullen het convenant ondertekenen. Het convenant is belangrijk omdat de politie in het verleden onvoldoende geïnformeerd was over de verblijfplaats van een TBSer in de regio. Binnen de reclassering is het controleren van het toezicht een steeds belangrijkere rol gaan spelen.

Reclassering Nederland is zeer gebaat bij een aanspreekpunt bij de politie om die taak zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×