Alexander Pechtold zaterdag op Leidse markt

Zaterdag 14 oktober zal D66-lijsttrekker Alexander Pechtold van 12:00 uur tot 13:00 uur op de Leidse warenmarkt staan. Hij hoopt hiermee D66 wat in de peilingen op te krikken, temeer daar hij in Leiden nog veel populariteit geniet. Vanaf zaterdag staat D66 Leiden weer elke zaterdag op de Leidse warenmarkt met de Demokraam. Op haar vertrouwde plek bij de Waag kunnen mensen elke week terecht met hun vragen en opmerkingen over de Leidse gemeentepolitiek, de standpunten van D66 Leiden en het landelijke D66 en algemene informatie over D66.

Ook voor het landelijke D66-verkiezingspamflet kunt u bij de Demokraam terecht. De Demokraam wordt elke week bemand door een raadslid, een bestuurslid en een vrijwilliger. Ook in dit opzicht is D66 Leiden dus vanalle markten thuis. Pechtold zal dus één middag de Demokraam bemannen in zijn oude stad en nodigt alle Leidenaren uit om langs te komen.

Leiden d66


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×