Thom de Graaf (links) zal op zaterdag de openingsspeech verzorgen, terwijl Alexander Pechtold (rechts) één van de sprekers op zondag is. (Foto: Roelof Eleveld)

Congres Jonge Democraten in Leiden

De Jonge Democraten (JD), de politieke jongerenorganisatie van D66, organiseren komend weekend hun 42ste landelijke congres in Leiden. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de JD dat het congres in de sleutelstad wordt georganiseerd, en wel in het Antonius Zalencentrum.

Op het congres zal worden gesproken over de politieke standpunten van de Jonge Democraten, zijn er verkiezingen voor het landelijk bestuur en zijn er debatten over de Europese Conventie. Op beide dagen worden de JD’ers vergezeld door enkele bekende politici, zoals Alexander Pechtold (voorzitter D66 landelijk, burgemeester van Wageningen en voormalig wethouder in Leiden), Thom de Graaf (Minister van Bestuurlijke Vernieuwing, voormalig Fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer en ook voormalig raadslid in Leiden) en Medy van der Laan (Staatssecretaris van Cultuur en Media).

Leiden d66


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×