Omstander achtervolgt dief van jas

Een omstander heeft donderdag op de Lange Lijsbethsteeg een 31 jarige man na een korte achtervolging aangehouden. De 31 jarige man, zonder verblijfplaats, had even voor 18.00 uur een jas uit een sportzaak aan de Haarlemmerstraat gestolen. Een medewerkster was de man achterna gerend, maar zij had hem niet bij kunnen houden. Een omstander is de vrouw te hulp geschoten en is de verdachte achterna gerend. Op de Lange Lijsbethsteeg kon hij de verdachte bij zijn jas vastpakken en onder controle houden. De verdachte werd overgedragen aan de politie. Uit de tas van de verdachte werd de gestolen jas aangetroffen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×