Insluipers opgepakt op Langegracht

De politie heeft op donderdag twee mannen aangehouden nadat zij door eenmedewerker van een bedrijf aan de Langegracht waren betrapt toen zij het bedrijf binnenslopen. De twee mannen hadden daar niets te zoeken en op het moment dat zij de medewerker zagen renden zij weg. De medewerker kon één van de mannen blokkeren. Er ontstond duw- en trekwerk tussen de medewerker en de mannen waardoor de verdachten wisten te ontkomen. De medewerker belde de politie en ging achter de verdachten aan.Hij kon de lokatie van de verdachten doorgeven aan de politie waarna de politie hen heeft aangehouden. De twee verdachten, een 34 jarige en een 31 jarige Amsterdammer, zijn in verzekering gesteld zolang er een onderzoek naar hen loopt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×