9 november Popronde Leiden

Donderdag 9 november kan op achttien Leidse podia kennis gemaakt worden met de aankomende eredivisie van de Nederlandse pop tijdens de eerste Leidse editie van de Popronde. Popronde is een gratis toegankelijk, landelijk reizend muziekfestival. Elk jaar toert een aantal opkomende talentvolle bands door Nederland. Popronde biedt deze acts de mogelijkheid speel- en toerervaring op te doen en zich buiten de eigen regio te presenteren aan het publiek, pers en programmeurs. Het initiatief, dat er al jaren in slaagt om publiek naar nieuwe bands te trekken, vindt dit najaar voor het eerst plaats in 15 steden, vijf meer ten opzichte van de vorige edities. Leiden is één van deze nieuwe steden.

In Leiden vindt de Popronde plaats op donderdag 9 november van 20:00 uur tot middernacht. Die avond bieden 26 bands op 18 verschllende podia een gevarieerd muziekaanbod; van hiphop tot poprock, van funk tot blues. Het totale programma van Popronde is hier te bekijken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×