Vrijwilligers gezocht voor hulp bij zwemmen

Eens in de twee weken beleven bewoners van het Katwijkse Zeehospitium heel veel plezier tijdens hun zwemuitje in het Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg in Leiden. Eindelijk eens uit die vervelende rolstoel en ervaren dat je in het water veel meer kunt dan in de rolstoel. Voor de begeleiding bij het zwemmen is de organisatie naarstig opzoek naar vrijwilligers die de verstandelijk en lichamelijk gehandicapten willen helpen bij het omkleden en het zwemmen.

Er wordt gezwommen om de maandagmiddag en op de woensdagmiddag. Er is altijd professionele leiding aanwezig, u krijgt een reiskostenvergoeding, u krijgt een tilinstructie, maar het is vooral heel gezellig en het zwemmen met steeds de vaste deelnemers geeft veel voldoening en zelf beweegt u ook weer eens. U kunt gerust eens een keer komen kijken of het iets voor u is. Voor nadere informatie kunt u bellen met het Zeehospitium in Katwijk 071 – 4060246 en vragen naar Richard, Willem of Johan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×