Najaarsnummer Fabel van de Illegaal verschenen

Deze week verschijnt nummer 79 (najaar 2006) van de anti-racistische krant De Fabel van de Illegaal met daarin weer een keur van interessante artikelen. Voor minimaal 18 euro per jaar ben je al Fabel-donateur en ontvang je de tweemaandelijkse krant gratis thuis. Minima kunnen volstaan met 10 euro. Overmaken op girorekening 95225 ten name van St. Gebladerte te Leiden onder vermelding van “donatie”.

In De Fabel van de Illegaal staan de volgende artikelen: beweging plaveit de weg voor opkomend antisemitisme, (Boekrecensie) Extreem-rechts a-sociaal-Kristallnacht-herdenking in Leiden, Zilverfolie en steunfonds tegen biometrisch paspoort,SP steunt inburgeringsplicht en stelt migranten wederom teleur, Prestatiecontract rekent af met illegalen, Rechtshulp aan illegalen schiet flink tekort.

(Uit de illegaliteit) Oud en bijna blind, (Beterweter) Toespraak van Jan Peter Balkenende, Verkiezingsfeest Nieuw Rechts valt in het water, Nederlanders betrokken bij opgerolde Belgische nazistische cel, Nazi’s tegen pedofilie, Handige naslagwerkjes over basisrechten illegalen, Huishoudelijk werkers willen meer steun van vakbonden, (Boekrecensie) Van schoorsteenveger tot ijscoman, Minister Verdonk rukt gezinnen uit elkaar.

Overheidsracisme jegens Antillianen, Fascistisch Voorpost hervat de activiteiten, Waar nuttigheidsdenken toe kan leiden, (Boekrecensie) Extreem-rechtse symboliek, Linkse solidariteit met Hezbollah? en tot slot De Armeense genocide in Nederland

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×