Dikke bult, eigen schuld

Maandag 16 oktober om 18.45 uur organiseert het Studium Generale Leiden in samenwerking met het Rathenau Instituut het derde debat “Snijden of lijden” , een lezing over de nieuwste biomedische trend, gevolgd door drie debatten over specifieke dilemma’s in de biomedische wetenschappen. Tot slot zal er een lezing worden gehouden over de handvatten, die de medische ethiek kan bieden om met de behandelde dilemma’s om te gaan. Locatie: Lipsiusgebouw, zaal 011. 

Het thema: “Dikke bult, eigen schuld” gaat over slimme technologie en eigen verantwoordelijkheid. De sprekers zijn: Floor Rikken, hoofd afdeling innovatie College voor Zorgverzekeringen en Jelle van der Weijde, business developmentmanager Philips Medical Systems. De voorzitter van het debat is Andre Krom, projectmedewerker Rathenau Instituut.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×