Pharming rondt overname DNage af

Het Leidse biotechnologiebedrijf Pharming Group N.V. heeft vanmorgen de ondertekening van de definitieve overeenkomst voor de overname van DNage B.V. bekend gemaakt. Onder de overeenkomst zal Pharming in termijnen vier miljoen aandelen aan de huidige DNage aandeelhouders Pharming betalen. DNage heeft op dit moment projecten lopen op het gebied van hersenaandoeningen zoals Alzheimer’s, metabole ziekten (diabetes) en genetische aandoeningen waarbij kinderen versneld verouderen. Een groot deel van de onderzoekskosten wordt gedekt door subsidies en onderzoekssamenwerkingen met andere bedrijven. DNage is in 2004 opgericht en komt voort uit het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Het doel van Pharming is om haar huidige producten in de kortst mogelijke tijd op de markt te brengen. Pharming Group NV richt zich op de ontwikkeling van innovatieve therapeutische eiwitten voor de behandeling van genetische ziekten, medische en speciale producten voor chirurgische indicaties en tussenproducten voor diverse toepassingen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×