1000 euro beloning voor gouden tip in diefstal rijplaten

Op het gedeelte aan de Wassenaarseweg waar de salonwagens van de kermisexploitanten hebben gestaan zijn vorige week maar liefst 154 metalen rijplaten verdwenen. Dat is een grote kostenpost voor de eigenaar van de rijplaten, de firma JoVeTra uit Valkenburg. Daarom roept de gedupeerde ondernemer, Ton van Velzen, getuigen op met de gouden tip te komen die kan leiden tot het terugvinden van zijn bezit. Voor die gouden tip heeft de eigenaar van de rijplaten een bedrag over van duizend euro. De rijplaten moeten gestolen zijn tussen 10 oktober om 9.30 uur toen ze voor het laatst gezien zijn en 11 oktober om 6.00 uur toen ze waren verdwenen. De rijplaten stonden opgestapeld tussen de rijweg en het fietspad om weer terug vervoerd te kunnen worden naar Valkenburg.

154 zware metalen rijplaten neem je niet zo maar even achterop op je fiets, dus de vermoedelijk dieven moeten wel de beschikking hebben gehad over een behoorlijke vrachtwagen en hier enige tijd mee bezig geweest zijn. Ton van Velzen meldt dat één enkele rijplaat 400 kilogram weegt en in totaal gaat dat om 6 ton, dus de dieven moeten er de hele dag mee bezig geweest zijn.

De directie van Jo VeTra vraagt zich nu af of iemand deze vrachtwagen tussen de twee genoemde tijdstippen heeft gezien, welke kleur en eventueel naam deze vrachtwagen droeg, of er eventueel een kenteken is genoteerd en of er wat meer bekend is bij getuigen van een exacter tijdstip waarop de dieven hun slag hebben geslagen. Tot nu toe heeft een uitgebreide flyeractie van Van Velzen in de directe omgeving tot slechts één tip geleid van een meisje dat de vrachtwagen rood en wit was. Wie iets meer kan vertellen over deze plotse verdwijning kan contact opnemen met Ton van Velzen, telefoonnummer 06-29034697 of mailen naar ton.van.velzen@jovetra.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×