Vastgoedaanbod gemeente online

Sinds kort staat op www.leiden.nl/vastgoed  een overzicht van het vastgoed dat de gemeente op dit moment in de verkoop heeft. Het eerste object dat online wordt aangeboden is het pand Stille Rijn 11. De komende jaren gaat de gemeente een deel van haar vastgoed verkopen. Het gaat om panden die de gemeente Leiden niet meer zelf nodig heeft voor ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Naar verwachting zullen de komende jaren ruim vijftig objecten te koop worden aangeboden.

Meer informatie over de vastgoedobjecten die de gemeente verkoopt is te vinden op de site www.leiden.nl/vastgoed  door te klikken op de te koop aangeboden panden. U wordt dan doorgestuurd naar een van de geselecteerde makelaarskantoren die u van verdere informatie kunnen voorzien.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×