Arrestatieteam politie actief in Leiden- Noord (update)

Bewoners van Leiden-Noord melden dat er gisteravond een arrestatieteam van de politie bestaande uit agenten in kogelvrije vesten actief is geweest in de omgeving van de Marnixstraat. Ook werd er door omwonenden een luide knal gehoord. Het Openbaar Ministerie maakte vanmiddag (17/10) bekend dat tijdens de acties van de politie een persoon is aangehouden in De Kooi voor bedreiging en mishandeling. Het arrestatieteam dat aanwezig was in de buurt van de Marnixstraat werd achter de hand gehouden. Over de identiteit van de man en de luide knal die door mensen is gehoord wilde het OM geen uitspraken doen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×