Acteurs in gevecht

Op 25, 26, 27 en 28 oktober speelt in het Imperium-theater een bijzondere voorstelling, waarbij de acteurs niet alleen een bestaand stuk zullen opvoeren, maar ook een persoonlijke guerrillaoorlog zullen uitvechten. Het stuk “Zullen we het liefde noemen” is van Peer Wittenbols en wordt geregisseerd door Erik Siebel. De acteurs, Jan Joost Aten, Lidewij Gerits, Karlijn Krijgsman en Erik Siebel maken gebruik van de personages en de intrige om hun eigen strijd te strijden. Ze plaatsen boobytraps, manoeuvreren door mijnenvelden, sluiten elkaar in, trekken zich terug, heulen met de vijand om daarna van binnenuit toe te slaan, hard en meedogenloos.

“Jij wilde mij kwetsen. Je denkt: ik neem meteen maar het meest delicate onderwerp dat ik kan bedenken en je gaat los. En van je beuken maar. Je wilde mij zo veel mogelijk pijn doen omdat ik jou kennelijk veel pijn hebt gedaan. Nu heb jij mij pijn gedaan en nu staan we quitte. Niet zeiken, zuipen.”

Toneelgroep STAAT is een initiatief van vier bekenden van het Imperium-theater. Drie volgen een professionele theateropleiding in Amsterdam. De vierde is al langer een bekende binnen het Leidse theatercircuit.

Lokatie: Imperiumtheater, Oude Vest 33E, Leiden, 071-5141035 Reserveren: www.imperiumtheater.nl  of mail direct naar staat.liefde@hotmail.com  Data: 25, 26, 27, 28 oktober 2006, Aanvang: 20.30 uur, kaarten € 10.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×