"Een (nep) röntgenfoto maken"

In de herfstvakantie kunnen kinderen in Museum Boerhaave een nep-röntgenfoto maken van hun hand. De foto is nep, omdat röntgenstraling niet goed voor het lichaam is. Het mag dus alleen gebruikt worden als het ook echt nodig is. De workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar en is gratis. Een entreekaartje voor het museum is voldoende. Er staat dan ook een blikje frisdrank, koffie of thee gratis klaar. Begeleiding is gewenst. Reserveren is niet mogelijk, vol is vol.

De workshops zijn doorlopend te bezoeken vanaf 13.00 uur. Inloop is mogelijk tot 15.30 uur. De workshops zijn op: maandag 23 oktober, dinsdag 24 oktober, woensdag 25 oktober en donderdag 26 oktober.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×