Gebruik je energie!

Aanstaande zondag vindt in Leiden de Wetenschapsdag plaats in het kader van de Wetenweek 2006. Het thema is dit jaar ‘Gebruik je energie!’. Ook bij Naturalis kunnen bezoekers die dag hun energie kwijt. In de Galerie kun je zelf wetenschappelijke experimenten verrichten in het ‘Wetenschappelijk Circuit’. Je leert hier hoe je superslijm maakt, wat droogijs precies is, dat alles is opgebouwd uit atomen en moleculen en doet nog veel meer spannende experimenten.

Daarnaast krijgt elke bezoeker bij de kassa de Naturalis Energie-toer mee. Deze voert je langs een aantal punten in het museum die een directe link hebben met het thema van de Weten Week.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×