Molententoonstelling in RAP Architectuurcentrum

Vanaf 28 oktober tot en met 2 december vindt er in het RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat 33 een tentoonstelling plaats van vier ontwerpen voor een 7-molengang. Hierna zal de tentoonstelling gaan reizen langs een aantal gemeenten in de Oude Rijnzone.   

Hoe kun je, anno 2006, in een verstedelijkte omgeving, de polder een passende functie geven en daarmee het verhaal van het landschap versterken? Vier landschapsbureaus gingen met deze vraag aan de slag voor de polder met molengang rond Westvaart in Rijnwoude. Dit leverde vier uiteenlopende voorstellen op die de basis vormen van deze tentoonstelling en de bijbehorende publicatie. Dit project kwam tot stand op initiatief van Erfgoedhuis Zuid-Holand in Delft. Het RAP Archtitectuurcentrum is geopend van woensdag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op de zatetrdagen van 11.00 tot 17.00 uur.    

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×