Onderwijsdebat met Rita Verdonk op Hogeschool Leiden

Op zaterdag 28 oktober organiseert de VVD een groot onderwijsdebat op de Hogeschool Leiden onder leiding van Rita Verdonk. Tijdens deze dag zullen experts en ervaringsdeskundigen debatteren over actuele thema’s; Is de kwaliteit van ons onderwijs in gevaar door de opkomst van het nieuwe leren? Leren onze kinderen nog wel wat ze moeten leren? Deze en andere onderwerpen, zoals het leraarschap en het huidige schoolklimaat komen uitgebreid aan bod. De zaal zal actief worden betrokken bij de discussie. Er zal in twee panels worden gedebatteerd, deze worden voorgezeten door dhr. Jan Anthonie Bruijn, lid Onderwijsraad en hoogleraar van de Universiteit Leiden en mw. Eveline Schell, onderwijsbegeleidingsdienst regio Amersfoort.

Geïnteresseerden die bij het debat aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden bij Dimitri Gilissen via d.gilissen@vvd.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×