Bezoekers van Leiden worden niet bepaald welkom geheten als zij al hordenlopend het centrum willen bereiken. (foto: Ron Favier) 

CDA stelt vragen over fietsenprobleem rond station

De CDA-raadsleden Joost Bleijie en Abram Flippo hebben het College van B & W schriftelijke vragen gesteld over de fietsenproblematiek rond het station Leiden Centraal. Deze week heeft het College geantwoord dat de wethouder John Steegh momenteel een integrale visie voorbereidt inzake de fietsparkeerproblematiek in de directe omgeving van Leiden Centraal. De gemeenteraad zal hierover op een later tijdstip een voorstel voorgeschoteld krijgen.

Het CDA vindt de entree van Leiden abominabel, er dwarrelt te veel zwerfvuil rond, er staan te veel fout geparkeerde fietsen, wrakken worden niet verwijderd en er zijn lekkages in de fietsenbak. De capaciteit van de fietsenstalling achten zij eveneens onvoldoende.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×