Directeur Rijn en Vliet Frits van Oosten vertrekt

Na 24 jaar als directeur verbonden te zijn geweest aan het centrum voor ouderen Rijn en Vliet aan de Aaltje Noordewierlaan gaat Frits van Oosten per 1 april 2007 weg bij deze zorginstelling. Bewoners en medewerkers zijn inmiddels per brief op de hoogte gesteld van het besluit van Van Oosten. Totdat er een nieuwe directeur is aangesteld blijft Van Oosten actief voor Rijn en Vliet. Bovendien blijft hij zich als lid van het bestuur van Libertas inzetten voor Rijn en Vliet.

Begin volgend jaar gaat de directeur van Zijloever, Ton Kohlbeck, met pensioen. Hoewel er nu binnen Libertas Leiden nog vijf directeuren actief zijn, wil de organisatie dit aantal terugbrengen tot vier directeuren voor de hele stad. Er komt dan één directeur per werkgebied Noord, Oost, Zuid en West. Van Oosten wordt de nieuwe directeur voor het rayon Noord, dat Leiden-Noord, de Kooi en de Merenwijk omvat. Van Oosten volgt Kohlbeck op.

Bovendien zal gestart worden met thuiszorg in Leiderdorp. In Leiden-Noord zal naast de bestaande thuiszorg ook een kleine intramurale voorziening voor welzijnswerk door Van Oosten worden gerealiseerd.

Ook de directeur van het Van der Willigenhof, mevrouw Joke Korterink, gaat volgend jaar met pensioen. Voor Rijn en Vliet, de Parelvissers en het steunpunt aan de Brahmslaan zal per 1 oktober 2007 een nieuwe directeur aangesteld worden voor het hele werkgebied Zuid.

 

 

 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×