PvdA deelt rozen uit aan wijkagenten

Donderdag en vrijdag heeft de PvdA Leiden de Leidse politiebureaus bezocht om de wijkagenten van Leiden een bos rozen aan te bieden. Als bedankje voor het goede werk dat ze de afgelopen jaren hebben verricht en, als het aan de Partij van de Arbeid ligt, nog vele jaren blijven doen! De PvdA wil dat iedere buurt zijn eigen wijkagent heeft.

Wijkagenten zijn het aanspreekpunt voor bewoners en middenstanders. Zij zijn de ogen en oren van de buurt en kunnen daarom criminaliteit voorkomen. Eén wijkagent kan ervoor zorgen dat tien strafbare feiten niet gepleegd worden, terwijl er tien agenten nodig zijn om een misdrijf op te lossen. CDA en VVD willen de politie nationaliseren. Dat gaat ten koste van de wijkagent.

De PvdA vindt dat de politie dicht bij de mensen haar werk moet doen. Mensen spreken elkaar alleen aan op afwijkend gedrag als ze weten dat de politie nooit ver weg is.

Bekijk de foto’s op www.leiden.pvda.nl/fotoboek.php/view_album/84

Bekijk het filmpje op www.youtube.com/watch?v=HBSez1CM8jA

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×