Aftellen voor Leids Film Festival begonnen

Nog een paar dagen en dan kunnen de Leidse filmfanaten hun hart weer ophalen. De organisatie heeft op het laatste moment nog wat leuke nieuwe onderdelen in het programma weten te organiseren. Een recente aanwinst in het programma is: WINDKRACHT 10 Regie: Hans Herbots Scenario: Pierre De Clercq Cast: Kevin Janssens, Veerle Baetens, Ludo Busschots, Koen De Bouw Jaar: 2006 Land: België Distributie: Kinepolis Film Distribution. Na een “incidentje” tijdens een receptie voor de hoogste legertop ter gelegenheid van Koningsdag wordt duiker Rick Symons door zijn getergde overste naar het 40ste Search-and-Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd.

Aan deze vertoning is een leuke verrassing verbonden. Alle bezoekers van deze film krijgen een DVD cadeau van een andere Vlaamse film ‘DE ZAAK ALZHEIMER’ de verfilming van de gelijknamige bestseller van Jef Geeraerts

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×