Nederlandse top-DJ’s draaien voor War Child

Op vrijdag 3 november zullen vijf Nederlandse top-DJ’s in Danssalon In Casa voor het goede doel draaien. Jaarlijks doet in Casa 1 a 2 evenementen voor een speciaal project. Dit jaar staan kinderen centraal en daarom gaat de opbrengst dit keer naar War Child. “Wij hechten er heel veel waarde aan om kinderen in oorlogsgebieden te helpen met het opbouwen van een normaal bestaan,” aldus Tim van der Horst van In Casa. War Child is een organisatie die zorg draagt voor deze kinderen. School, spelen en een warme liefdevolle omgeving zijn voor kinderen noodzakelijk om het monster, de oorlog, uit hun gedachten te halen, en een mooie toekomst op te bouwen voor een volgende generatie.

De DJ’s die optreden zijn:

Marnix (o.a. Loveland, Fire!, Innercity)
Ronald Molendijk (Hyper Hyper, Lunapark)
Melly Mel (RUSH, Wasteland)
Dunca de la Funk (Jimmy Woo, FFWD)
Ricky Rivaro (o.a. Bloomingdales)

Naast de DJ’s zijn er spetterende shows en animaties (met dank aan Showlinea Entertainment) en een fantastische lasershow.

De Leidse wethouders Gerda van den Berg (Onderwijs, Welzijn, Zorg) en wethouder Paul Jonas (Sociale Zaken, Cultuur) komen een handje helpen achter de bar. Per verkocht biertje gaat er 0,20 Euro naar War Child. Daarnaast gaat de entree van 5,55 Euro per bezoeker naar het goede doel. Iedereen is welkom vanaf 22.00 uur en de laatste biertjes worden geschonken om 04.00 uur.

Vrijdag 3 november 2006
Danssalon in Casa
Lammermarkt, Leiden
Van 22.00 tot 4.00 uur
Entree: 5,55 Euro
Leeftijd: 18+

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×