Cindy Klein

"Mooiste Buurmeisje?"

De in Leiden geboren en getogen Cindy Klein is geselecteerd bij de eerste honderd leuke “buurmeisjes”, een initiatief van FHM, ( For Him Magazine) Cindy is het enige Leidse meisje, dat geselecteerd is en zij hoopt zo veel mogelijk stemmen binnen te kunnen halen met als doel de fotoreportage, inclusief de voorpagina van het magazine en natuurlijk om het leukste buurmeisje van 2007 te kunnen worden. Cindy is 21 jaar en woont in de Stevenshof.

Haar grootste hobby is paardrijden. Cindy werkt als Technisch Administratief Medewerker in Den Haag en helaas voor de heren heeft ze een “onwijs leuke” vriend. Via de website van FHM kan er op “onze” Cindy worden gestemd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×