Twee Amsterdamse vrouwen aangehouden

De politie heeft vanmiddag twee Amsterdamse vrouwen van 21 en 34 jaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Agenten kregen de melding dat er spullen waren gestolen uit een drogisterij aan de Haarlemmerstraat, ook werd het signalement van de dames gegeven waardoor ze al vrij snel konden worden aangesproken op hun daden. Eén van de dames ging er meteen vandoor maar kon uiteindelijk worden aangehouden. Beide vrouwen werden overgebracht naar het bureau, ze waren in het bezit van drie geprepareerde tassen. In twee daarvan werden in totaal zeven kinderkledingstukken met de alarmlabes er nog aan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×