Universiteit krijgt nieuw sportcentrum

De Universiteit Leiden krijgt een groot nieuw sportcentrum. Dat meldt Radio West vandaag. Het huidige gebouw is hoognodig aan vervanging toe. Het huidige gebouw in het Bio Science Park voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en ook is het sportaanbod in de loop der tijd veranderd, waardoor andere accommodaties nodig zijn. Niet bekend is of ook Leidse burgersportverenigingen van de nieuwe sportvoorzieningen gebruik mogen gaan maken nu de sportfaciliteiten in de Groenoordhallen binnenkort wellicht tot het verleden gaan behoren. Over de locatie van een nieuwe Evenementenhal geeft het College van B & W pas in november uitsluitsel.

Ook hebben bedrijven een oogje op de grond onder het oude sportcomplex. Eind 2008 moet het nieuwe sportgebouw klaar zijn. Het oude gebouw wordt pas gesloopt, als het nieuwe klaar is. Over de kosten van de nieuwbouw wil de universiteit nu nog niets zeggen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×