Feestverlichting in centrum weer in orde gebracht

Met de feestdagen in aantocht wordt momenteel weer alles in het werk gesteld om de Leidse binnenstad nu het steeds vroeger donker wordt aantrekkelijker voor het winkelend publiek te maken. Vanuit ons redactieadres aan de Koornbrugsteeg hebben we een prima zicht op de vorderingen. Op verschillende plekken in de stad wordt hard gewerkt de feestverlichting opnieuw aan te sluiten en te controleren op kapotte lampjes. Aankomend weekend wordt de klok weer een uur achteruit gezet zodat het weer vroeger donker wordt. Precies vanaf dat moment moet de feestverlichting rond de Vismarkt/Nieuwe Rijn en Breestraat weer gaan branden. 

Perter Lab is nog niet bezig in zijn Haarlemerstraat met de feestverlichting, maar dat zal ook niet zo lang meer duren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×