Politie op zoek naar automobilist

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die gistermiddag rond 17.00 uur op de Churchillaan een lichte aanrijding had met een auto die werd bestuurd door een 86-jarige Leidse vrouw. De aanrijding ontstond toen de vrouw afremde omdat het verkeerslicht op rood sprong. De man die achter haar reed botste tegen haar auto aan die daardoor een ontzette achterbumper opliep. De automobilist beloofde de schade even voorbij de kruising met de vrouw te regelen maar hij ging er vandoor.

De politie is eveneens opzoek naar getuigen, deze worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×