Elke maandagavond Kwizze in Part Deux

Vanaf maandagavond 6 november kan er elke week een leuke quiz gespeeld worden in Part Deux aan de Hogewoerd. Samenstellers Jochem Klein en Joost Polderman hebben zes leuke vragenronden, een muziekronde en een plaatsjesronde bedacht en kunnen niet wachten met hun initiatief te kunnen beginnen. Er wordt gespeeld in teams, waarbij ook overlegd kan worden. Dat kunnen vriendenteams of teams bestaande uit collega’s zijn. De avond staat garant voor veel plezier en je parate kennis wordt er ook weer door gescherpt. De Murpheys-quizen zijn momenteel in Leiden razend populair, maar bevatten nogal wat vragen die erg Angelsaksisch gericht zijn. Klein en Polderman hebben nu vragen bedacht die wat beter op ons eigen taalgebied aansluiten.       

De quizavonden beginnen om 20.30 uur en eindigen om 23.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van tussen de drie en vijf personen. Deelname kost 2 euro.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×