Zuid Holland krijgt nieuw medisch onderzoeksinstituut

Door een samenwerkingsverband tussen de universitaire medische centra van Leiden en Rotterdam met de Technische Universiteit Delft krijgt de provincie Zuid Holland een nieuw medisch ondezoeksinstituut, dat meldt RTV West. Ook de Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit Leiden doen mee in het nieuwe onderzoeksinstituut. Gistermiddag tekenden burgemeester Deetman van Den Haag, TU-bestuurder van Luijk en commissaris van de Koningin Franssen van Zuid-Holland de eerste afspraken.

De de bedoeling is dat het instituut tot betere medische zorg leidt door de combinatie van wetenschap en techniek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×