Nummer twee van PvdA spreekt in Leiden

Op donderdag 2 november is PvdA Tweede Kamerlid Nebahat Albayrak, de running mate van Wouter Bos, in Leiden. Dit bezoek maakt deel uit van een tournee langs alle twaalf provincies in Nederland in het kader van de Tweede-Kamerverkiezingen. De PvdA gaat met zoveel mogelijk kiezers in gesprek om ze te overtuigen om voor een Sterker en Socialer Nederland te kiezen. Juist nu kunnen we de groeiende verschillen tussen arm en rijk verkleinen. Ook kunnen we juist nu gaan zorgen dat bijvoorbeeld ouderen in verpleeghuizen waardig oud kunnen worden. Over dit soort dingen wil ik het graag gaan hebben als ik in Leiden ben, aldus Albayrak.

Nebahat Albayrak is vanaf 15.30 uur in Leiden op de Haarlemmerstraat ter hoogte van de Hartebrugkerk. Daar gaat zij met kiezers in gesprek en zal zij een speech houden vanaf de zeepkist. Om 16.15 uur vertrekt zij vervolgens naar haar volgende campagneplaats, Rotterdam

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×