Ouderenactiviteiten in Merenwijk

Donderdag 9 november zal mw. Da Costa, Kunsthistoricus, een lezing houden over het leven en werk van de schilder Rembrandt van Rijn. De lezing zal ongeveer een uur duren. Entree € 1,50 inclusief koffie/thee. Dinsdag 14 november geeft mw. Joke Vos een voorlichting over valpreventie. Vallen is voor velen waarschijnlijk niet iets om dagelijks bij stil te staan. Maken jongeren al eens en buiteling,dan staan ze binnen de kortste keren weer op hun benen. Voor ouderen is dit anders.

Een valpartij kan een hoop narigheid veroorzaken. Niet alleen in de vorm van lichamelijk letsel, variërend van blauwe plekken tot botbreuk. Vallen kan je zelfvertrouwen toch even aantasten. Bovendien kan een valongeluk leiden tot verlies van zelfstandigheid. Terecht dat veel ouderen angst hebben om te vallen. Het goede nieuws is dat u er zelf iets aan kan doen! Hoe? Dat hoort u allemaal op deze middag. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom. Om 14.15 uur start de voorlichting die ongeveer een uur zal duren. Toegang gratis. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marijke Bakker te bereiken via tel: 071-7074200

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×