Dit weekend vier woninginbraken in Leiden

Afgelopen weekend is er in vier woningen in Leiden ingebroken. Vrijdag werd uit een woning aan de Schubertlaan een mobiele telefoon weggenomen. Men heeft een klapraam geforceerd, waarna de woning werd doorzocht. De volgende ochtend, zaterdag, wist men door gaatjes te boren in een deur, binnen te komen in een woning aan de Marienpoelstraat. Uit deze woning werd geld gestolen.

Uit een woning aan de Rijnsburgerweg werden sieraden buitgemaakt. De inbraak werd gepleegd tussen zaterdag 28 oktober 14.15 uur en zondag 29 oktober 00.35 uur. Men heeft hier een raam geforceerd om binnen te kunnen komen. Uit een woning aan de Jan van Goyenkade werd vermoedelijk vanaf de weg een laptop van een bureau weggenomen. De laptop was zichtbaar vanaf de straat en kon eenvoudig weggehaald worden nadat er een raam was opengebroken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×