Good old Bob Rigter bij Jazz on Sunday

Op zondag 5 november zal het kwartet van de bekende saxofonist Bob Rigter optreden bij Jazz on Sunday. Bob is een graag geziene gast in Leiden en speelt met veel verschillende muzikanten. Hij heeft al vele keren op het programma van Jazz on Sunday gestaan en is het lieverdje van het publiek.. Het Bob Rigter Kwartet speelt mainstream-jazz, bebop en hardbop. De muziek is lekker en sfeervol. Geen notenpoeperij, geen zenuwenmuziek, geen ‘hoor mij eens’, maar wel een fijn geluid en musici die een verhaal willen vertellen. Recht uit het hart. Het kwartet swingt dat het een lieve lust is, en het spelplezier straalt eraf.

Het repertoire bestaat uit met zorg gekozen standards die door anderen weinig gespeeld worden. Uiteraard zijn daarbij prachtige ballads. En af en toe een stevige blues hoort er ook bij. De ervaring heeft geleerd dat de muziek van het Bob Rigter Kwartet niet verveelt!

De bezetting deze keer is als volgt: Piano: Han van der Rhee, Bas: Niels Tausk, Slagwerk: Rob Engels, Sax: Bob Rigter

Het concert begint om 15.30 uur, toegang voor niet leden € 5.50 per persoon. Het parkeerterrein op de Haagweg biedt ruime parkeergelegenheid en brengt de gasten tot voor de deur in de Rembrandtstraat.

Meer informatie over Jazz on Sunday is hier te vinden 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×