Affiches politieke partijen zijn te groot

De affiches voor de Tweede-Kamerverkiezingen van 22 november van sommige in Leiden in de gemeenteraad vertegenwoordigde politieke partijen zijn groter dan het toegestane A2-formaat. Niet alle partijen hebben zich gehouden aan de afspraak niet groter te afficheren op de gemeentelijke plakplaatsen dan het vastgestelde A2-formaat. Dat zei een ‘naakte’ burgemeester Henri Lenferink, zijn ambtsketen was namelijk even zoek, gisteren bij de opening van de raadsvergadering.       

Tegen politieke partijen die hun affiches niet aanpassen zal handhavend worden opgetreden door gedeeltes van de affiches af te plakken, zodat elke partij dezelfde kansen krijgt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×