College houdt vast aan verhoging sporttarieven

Tijdens de gemeenteraadsvergadering werd Wethouder Keur stevig ondervraagd over de verhoogde sporttarieven. Ook het handhaven van de belasting op reclameborden langs sportvelden kreeg veel kritiek. Tijdens de algemene beschouwingen was er veel aandacht voor sport. De chronische tekorten bij zwembad De Zijl moeten volgens de meerderheid van de raad op een andere manier gedekt worden. Keur stelt dat de verhoging van de sporttarieven per sporter op minder dan 5 euro komt. Er gaat nu 400.000 euro naar sport, terwijl volgens de SP 1,2 miljoen nodig is.

Er gaat nu 400.000 euro naar sport, terwijl volgens de SP 1,2 miljoen nodig is.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×