Fractievoorzitter CDA Leiden krijgt 'JP-shirt'

Fractievoorzitter van het CDA Leiden heeft gisteravond uit handen van het CDJA, de jongeren organisatie van de Christen- Democraten, een ‘JP-shirt’ aangeboden gekregen. Gehuld in het Jan Peter Balkenende-shirt voerde Jan-Jaap de Haan het woorde in de gemeenteraadsvergadering van gisteravond: ” Het shirt is een parodie op de beroemde Ché Guevara T-shirts, die in linkse kringen nog steeds populair zijn, een bezoek aan Cuba maakte mij duidelijk dat Ché absoluut niet de idealist was, waarvoor velen hem houden. Wat mij betreft dus: ‘Geen Ché, maar JP!”, aldus de Haan.

Het CDJA begon met de JP-shirts als ludieke actie voor de verkiezingen. Inmiddels zijn volgens het CDJA de shirts met daarop de afbeelding van minister-president Balkenende razend populair. De eerste serie van 5000 is al uitverkocht. De jongeren hopen dat het shirt nu ook in Leiden een hit wordt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×