Marktkooplieden laten het vandaag afweten

Ruim de helft van de marktkooplieden van de woensdagmarkt op de Botermarkt en de Vismarkt zijn vandaag niet verschenen op hun vaste stekkie. De storm van vannacht heeft hen ervan weerhouden hun kraam op te zetten. Het zal niet de eerste keer zijn dat door plotselinge rukwinden een gedeelte van de koopwaar in de Nieuwe Rijn belandt.    

Door het extra vastzetten en provisorisch neerzetten van windschermen proberen de marktkooplieden die de markt vandaag wel trotseren hun koopwaar, zichzelf en hun klanten een beetje tegen de elementen te beschermen. Enkele marktkooplieden hadden hun kraam vanaochtend wel opgezet, maar hielden het in de loop van de ochtend voor gezien.   

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×