Arabisch sieraad.

Arabische kleding.

Voor de eerste keer organiseert Museum Volkenkunde in Leiden, in samenwerking met het Textile Research Centre, een tentoonstelling over traditionele kleding uit Saoedi-Arabië. Een eye-opener, omdat er veel meer blijkt te zijn dan de sobere, zwarte kledingstukken, met alles bedekkende sluiers, die iedereen wel kent uit de media. Bezoekers zullen verbaasd staan over de 30 verschillende kostuums, accessoires en sieraden die zijn opgesteld.

Op donderdag 9 november geeft de samensteller, Gillian Vogelsang-Eastwood, een lezing over dit onderwerp. Info: 071 5168 800

De tentoonstelling loopt tot en met 28 januari 2007.

Rijksmuseum voor Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×